Ponudba

  1. Ponudba
Penzion Kovač želi s svojo ponudbo, odlično lokacijo, majhnostjo in kakovostno storitvijo biti kraj, na katerem se bodo gostje odlično počutili.

Ponudbo sestavlja:

11 sob, wellness – jaccuzi – 2 savni – infr/finska, gostinski del – restavracija (bife zajtrki)

11 sob

Vse sobe so opremljene s kopalnicami, s kadjo ali tušem in WC-jim. V vseh sobah so telefonski priključki z direktno linijo, dostop do interneta, TV sprejemnik s kabelskimi programi. Sobe so razporejene v treh nadstropjih; v pritličju, prvem nadstropju, mansardi in kleti. Recepcija se nahaja v pritličju.

Sobe so urejene in namenjene predvsem poslovnim gostom višjega cenovnega razreda in turistom. Ti gostje si želijo predvsem udobja, zasebnosti, kakovostnega bivanja in kakovostnih storitev. Prostori so urejeni v prijetnem, domačem in sproščenem ambientu, ter prijaznem odnosu domačih do gostov.

Wellness s savno in masažno kadjo

Vsi wellnes prostori so urejeni v skladu z najvišjimi varnostnimi in higijenskimi standardi. Finska in infra savna obratujeta v omejenem delovnem času. Masažo pa bo po predhodnem naročilu izvajala profesionalna maserka iz Radovljice. Prostori so namenjeni gostom, ki bivajo v sobah, poslovnežem, športnikom ter turistom za oddih in sprostitev.

Gostinski del

Nudimo Vam bogat strežen zajtrk.

Lahko organiziramo kosila, večerje, pogostitve v 500m oddaljenih restavracijah in gostilnah v Radovljici.

Gostom je v sobah na voljo bogato založen mini bar s pijačami – čokoladami in snacki.

POKLIČITE

LOKACIJA

REZERVACIJA