Ponudba

Penzion Kovač želi s svojo ponudbo, odlično lokacijo, majhnostjo in kakovostno storitvijo biti kraj, na katerem se bodo gostje odlično počutili.

Ponudbo sestavlja:
10 sob, konferečna soba, wellness, gostinski del

10 sob

Vse sobe so opremljene s kopalnicami, s kadjo ali tušem in WC-jim. V vseh sobah so telefonski priključki z direktno linijo, dostop do interneta, TV sprejemnik s kabelskimi programi. Sobe so razporejene v treh nadstropjih; v pritličju, prvem nadstropju, mansardi in kleti. Recepcija se nahaja v pritličju.

Sobe so urejene in namenjene predvsem poslovnim gostom višjega cenovnega razreda in turistom. Ti gostje si želijo predvsem udobja, zasebnosti, kakovostnega bivanja in kakovostnih storitev. Prostori so urejeni v prijetnem, domačem in sproščenem ambientu, ter prijaznem odnosu domačih do gostov.

Konferenčna soba

Konferenčna soba je v kletnih prostorih in nudimo prostor za 14 gostov. Namenjena je predvsem za poslovne sestanke in manše predstavitve,… Opremljena je z internetnim priključkom, računalnikom, LCD projektorjem.

Wellness s savno in masažno kadjo

Vsi wellnes prostori so urejeni v skladu z najvišjimi varnostnimi in higijenskimi standardi. Finska in infra savna obratujeta v omejenem delovnem času. Masažo pa bo po predhodnem naročilu izvajala profesionalna maserka iz Radovljice. Prostori so namenjeni gostom, ki bivajo v sobah, poslovnežem, športnikom ter turistom za oddih in sprostitev.

Gostinski del

Ponudili Vam bomo biološko pridelane izdelke z biološke kmetije, vina MOVIA in izbor osvežilnih in drugih pijač. Prostori bodo imel urejeno vinsko vitrino, zajtrkovalnico in prostor pred Wellnesom. Gostom je na voljo samopostrežni zajtrk.

 

No comments yet.

ADD YOUR COMMENT
reset all fields

Sign up for Newsletter: